Over ons

Over ons

Gerard Elberse is het bedrijf gestart in 1984 onder de naam "Onderhoudsbedrijf Werkhoven". De meeste werkzaamheden bestonden destijds uit het bouwen van dakkapellen, het vernieuwen van ramen en kozijnen en het verbouwen van keukens en badkamers.

Klanten stelden steeds vaker de vraag of wij ook in staat waren grotere projecten te voltooien, zoals het uitbouwen van een huis, of het nieuw bouwen van een woning, garage of veestal. De vakkennis en het benodigde personeel waren hiervoor in huis en daarom hebben wij in 1989 de bedrijfsnaam gewijzigd in "Aannemersbedrijf Werkhoven BV" en groeide ons bedrijf uit tot een volwaardig aannemersbedrijf.

Wij zijn erg trots zijn op de diverse vrijstaande nieuwbouw woningen, verbouwingen van boerderijen naar woonboerderijen met veel oog voor detail en de oorsprong, veestallen, schuren en bedrijfspanden van onze hand.

Tom Elberse is in 2010 samen met zijn vader Gerard het bedrijf gaan leiden en sinds 2022 heeft de andere zoon Frank Elberse het gedeelte van zijn vader overgenomen.
De broers Tom en Frank staan samen met een team van goede vakmensen garant voor het slagen van al uw opdrachten.

Prioriteit is een tevreden klant. Dit komt vooral tot stand door de tomeloze inzet, vakkennis en inzicht van onze mensen en het staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u ons benadert, maken wij vrijblijvend een offerte.

Dus voor..... badkamers, keukens, dakkapellen, beglazing, ramen, deuren, kozijnen, isolatiewerk, dakwerk, serres, erkers, uitbouwen en opbouwen, op ambachtelijke wijze handgemaakte keuken- en inbouwkasten, maatwerkkasten, metselwerken, voegwerken, gevelrenovaties, bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct contact

Aannemersbedrijf Werkhoven BV logo
Aannemersbedrijf Werkhoven BV

Copyright © Aannemersbedrijf Werkhoven BV 2024 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookies | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM